2021-07-29 07:44:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - A szerelem és a párkapcsolat terén sok jót ígérnek neked a csillagaid

Napi horoszkóp július 29-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint úgy érzed nehéz, és szinte kilátástalannak tűnő harcokra kényszerülsz a főnököddel, vagy a hatóság embereivel. A küzdelem azonban, bár állóháború jellegét ölti, korántsem reménytelen. Csak soha ne add fel az elveidet!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A párkapcsolatra szinte nem is marad időd, mivel annyi gondot jelent neked a család. A gyerekek mellett most még az idősebb hozzátartozókkal is meggyűlhet a baja a Bikának, vagy egyszerűen csak sok tennivaló gyűlik össze. Szóba kerül egy kényes kérdés, és most fontos, hogy ragaszkodj a véleményedhez.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Jobban kellene önmagadat is tisztelned, mert nagyon tehetséges vagy, és az önmagadba vetett hit szükséges az álmok realizálásához. Persze a megvalósulás nem minden, de legalább magadnak és a családnak mutass fel valamit abból, amit tudsz. Túl a munkán és a hivatáson.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Empatikus és gondoskodó vagy; ezt végre a párodnak is értékelnie kellene, igaz? Mivel te annyira odaadó vagy, nehezen érted, miért is van az, hogy a párod egyre távolságtartóbb. Az az igazság, hogy néha szükség van egy kis távolságra, hogy újra felébredjen a vonzalom. Hagyd tehát, hogy kicsit elzárkózzon, majd visszatalál hozzád.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Van bátorságod ahhoz, hogy felfedd a másik előtt nemcsak az erényeid, de a gyengeségeidet is, akkor is, ha még friss a kapcsolat. Az öröm amit érzel, nem nagy dolgokban gyökerezik, hanem apró mozdulatokban, közös vidám tevés-vevésben, összenevetésben.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az öröm gyakran az egyszerű dolgokban nyilvánul meg. Ha erre ráébredsz, már nem fogod vágyni a nagy dolgokat. Amelyek néha több keserűséget okoznak, mint boldogságot. Ma ráébredhetsz, hogy valójában miben is rejlik az.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nehéz most egyezségre jutnod a családtagjaiddal, a pároddal. Ő ugyanis úgy érezheti, hogy minden időt tőle veszel el, amit magadnak, vagy a barátaidnak szentelsz. Vagy ugyanez fordítva: te lehetsz kissé féltékeny a társad barátaira.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az elmúlt napok feszültsége enyhül, és végre optimistábban látod a jövőt. Van is rá okod: egy nehéz ügy végre megoldódik, és újból jó a közérzeted is. Pihend ki magad, és töltődj fel egy kicsit este!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ha elégedetlen vagy a sorsoddal, azt is figyelembe kell venned, hogy azt bizony részben te alakítottad ki így. A jó hír viszont éppen ezért az, hogy akkor van is rá módod, hogy jóvá tedd, hogy megváltoztass benne irányokat. Elsősorban azzal, hogy önmagadat komolyabban veszed!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A szerelem és a párkapcsolat terén sok jót ígérnek neked a csillagaid. A Vénusz és a Mars együtt a szenvedély tüzét hozza el a kapcsolatodba. Sokkal többet meg is engedhetsz magadnak, mint máskor.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma mindenkihez van egy kedves szavad, és bizony a mosolyoddal most a jégcsapszíveket is meg tudod olvasztani. A vonzerőd is megnő ezzel összefüggésben, aminek hála a szerelem is újra visszatér az életedbe.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Sajnos a szeretteid hajlamosak visszaélni azzal, hogy te mindig engedékeny vagy, mindig inkább lemondasz a saját céljaidról a másik érdekében. Ha már úgy látod, hogy teljesen felőrlődtél a sok különféle akarat közepette, akkor ideje végre kiállnod magadért.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: